10/09/2021

Standard toimii Viron paviljongin partnerina Dubai EXPO 2020- maailmannäyttelyssä!

Standard on Dubaissa järjestettävä EXPO-maailmannäyttelyn tukipartneri, joka vastaa koko Viron paviljongin sisustamisesta sekä erikoiskalusteilla että omilla tuotteilla.

Konferenssialueella istuvat ihmiset meidän uusilla VIPSI-tuoleilla, lepoalueella käytetään ZESO-sohvia ja KOKO-ruokapöytiä, palavereja pidetään FLY-pöydän vieressä ja Tallinkin loungessa nautitaan mukavista LAND-sohvista. Standardin sisustaman paviljongin keskipisteenä on iso kahvilan tiski, jolta voidaan tarjota vieraille kaikkea parasta.

Eniten ylpeitä voimme kuitenkin olla Standardin älyluokkahuoneesta (kuvassa), jossa esittelemme yhteistyössä Kuubis-arkkitehtitoimiston arkkitehtien kanssa kehitettyjä nykypäiväisiä luovia luokkahuoneratkaisuja. Dubain maailmannäyttelyn älyluokkahuoneessa esittelemme myös muutamia tuotteita meidän valikoimaan piakkoin tulevasta uudesta koulukalustemallistosta.

Dubai Expo 2020 järjestetään 1. lokakuuta 2021 – 31. maaliskuuta 2022. Se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia solmia uusia liikesuhteita ja löytää liikekumppaneita hotelli- ja toimisto- sekä uuden konseptin älyluokkahuoneiden alalla.

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ota yhteyttä
ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

ota yhteyttä

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, docx, doc, rtf, txt, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.