18/03/2019

Standard deltog i Stockholms möbelmässa med sitt nya varumärkeskoncept

Förnyelsen av Standards varumärke är varken någonting tillfälligt eller slutgiltigt – under de senaste åren har vi ansträngt oss och arbetat hårt för att få fram en inre förvandling. Satsningar i arbetsmiljön, produktionen, produktutvecklingen, våra processer och människor har höjt Standards konkurrensförmåga anmärkninsvärt. Men vi vill sikta ännu högre! Vi vet att vi kan ännu bättre och har många utmaningar framför oss för att kunna bli riktiga mästare i vår bransch.

Vår vandring fortsätter och vårt namn – Standard – både inspirerar och ger oss tydligt fokus för vår fortsatta verksamhet. Standard är synonymt med kvalitet och det innebär för oss en kontinuerlig strävan efter perfektion. Målet för oss är att bli bäst i både det vi gör och det hur vi gör det. Vi vill vara era långsiktiga partners som hjälper er att utforma allt bättre levnads- och arbetsmiljöer för människor.

Det centrala i vårt förnyade varumärke är ett mästarmärke som betonar innebörden av vårt namn Standard. Ett mästarmärke som bekräftar vår höga kvalitet, att varje detalj är på rätt plats vid rätt tid och bidrar till en väl fungerande helhet både i arbetet och i avkoppling.

Mästarmärket och Standards nya identitet kommer att lanseras successivt under 2019 – i och med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

Kontakta oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss!

  • Accepterade filtyper: pdf, docx, doc, rtf, txt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.