16/10/2019

Standard blir sponsor för den unga och begåvade skidåkaren Tormis Laine!

Tormis Laine är en riktigt begåvad alpin skidåkare från Estland som överraskade alla med att ta sig till vinter-OS i Pyeongchang 2018. Bara 17 år gammal och som den yngsta i estniska OS-landslaget kom Tormis på 40:e plats i storslalom.

Tormis har sedan 2015 tränat och studerat i världens äldsta och mest framgångsrika skidakademi i österrikiska Tyrolen – Skigymnasium Stamsi – som han avslutade i våras. Den här säsongen (2019/2020) är den första för honom att satsa på sport på heltid. I september var han på snöläger i Ushuaia tillsammans med det tyska landslaget och i veckan kommer Tormis åka till Österrike för att träna i Sölden och Pitztal Gletscher. De första tävlingarna väntar redan i november.

Vi håller tummarna för Tormis och önskar honom lycka till och snabba skidor!

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss
Kontakta oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss!

  • Godkända filtyper: pdf, docx, doc, rtf, txt, Max filstorlek: 100 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.