14/09/2021

Standard är en partner till den estniska paviljongen på världsutställningen Dubai EXPO!

Standard är en stödpartner till den estniska paviljongen på världsutställningen EXPO i Dubai, med ansvar för paviljongens inredning med både specialbeställda och egna möbler.

I konferensområden sitter besökare på våra nya VIPSI stolar, i rekreationsutrymmen används våra soffor ZESO och matbord KOKO, sammanträden hålls runt bordet FLY och i Tallink-lounge kan gästerna njuta av våra komfortabla soffor LAND. Standard har dessutom levererat den stora centrala cafédisken i paviljongen där gästerna kan serveras olika godsaker.

Mest stolta är vi dock över Standards smarta klassrum (på bilden) där vi presenterar tidsenliga kreativa klassrumslösningar som vi har tagit fram i samarbete med arkitekterna från arkitektbyrån Kuubis. I det smarta klassrummet på Dubai EXPO ger vi en liten inblick i vår nya serie av skolmöbler som vi snart kommer att lansera.

Dubai EXPO pågår från oktober till mars 2022 och är ett helt unikt tillfälle för skapande av nya globala affärskontakter och för hittande av nya partners såväl inom hotell- och kontorsmarknaden som för det nya konceptet med smarta klassrum.

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss
Kontakta oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss!

  • Godkända filtyper: pdf, docx, doc, rtf, txt, Max filstorlek: 100 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.